Kada biste danas pitali publiku da li je veći hit bila pesma "Džuli" ili "Jugoslovenka", verovatno bi mišljenja bila podeljena. Međutim, Danijel Popović tvrdi da duet s Brenom ne može da nadmaši numeru s kojom je predstavljao Jugoslaviju na "Pesmi Evrovizije".

Prema njegovim rečima, saradnja sa Lepom Brenom je bila "slatko-kisela", zbog raznih peripetija na snimanju spota. Nisu se družili, jer je svako gradio svoju karijeru, a život pevača vodio od jednog do drugog braka.

"Iza sebe imam tri braka i četvoro dece. Sada živim sa četvrtom suprugom Aleksandrom, sa kojom nemam decu. Nije nam bilo suđeno", ispričao je Danijel u intervju za Informer. "Shvatili smo da je bolje da se posvetimo sebi, da pronađemo nešto što nas ispunjava i uživamo u životu."

danijel popovic 2-min.jpg
Youtube / Lepa Brena 

S prvom ženom Majom, pevač je dobio ćerku Anamariju, ali se retko čuju, jer svako vodi svoj život. To je i prilika da sazna novosti o ćerki, s kojom nema direktan kontakt.

Najbolji odnos je očuvao sa drugom ženom, Sanjom, s kojom gaji uzajamno poštovanje. Izabela i Sebastijan koji su se rodili u ovom braku održavaju dobre odnose s ocem. Međutim, sa trećom ženom ima muke.

"Nas dvoje smo u katastrofalnim odnosima. Napravila mi je ogromne probleme! To je prva osoba koju sam tužio jer ne prestaje da iznosi laži o meni. Izjavljuje da sam registrovani porodični nasilnik. To nije istina! Poslao sam medijima dokument koji dokazuje to da je ona bila nasilna", kaže Danijel.

Sin Dominik, kojeg je dobio sa Sandrom, veruje majci pa nema nikakav kontakt s ocem. "Žao mi je zbog toga", kaže Danijel. "Nadam da će nekada poslušati i moju stranu priče."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena sprema slavu Instagram