I tek što smo svi zaboravili na skandal koji je drmao britansku kraljevsku porodicu, princ Hari je rešio da nas podseti. Na to se odlučio za 80 miliona dolara, koliko su on i njegova supruga Megan Markl dobili od Netfliksa za novi dokumetarac.

Sin kralja Čarlsa je ponovo istakao koliko mu je bilo teško da odrasta bez podrške porodice, a sada ih je otpužio da su ga zanemarili kada se vratio iz Avganistana.

Vojvoda od Saseksa se 2008. godine vratio iz vojne misije, i kako kaže nije imao nikoga u porodici ko bi mu pomogao da se nosi sa traumama.

"Nažalost, kao i mnogi drugi, prvi put sam pomislio da odem na na terapiju u trenucima dok sam ležao na podu u fetalnom položaju. Žalio sam što se nisam ranije pozabavio problemima I to je nešto što sam želeo da promenim", rekao je Hari koji se u dokumentarcu predstavio kao otav dvoje dece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj "Invictus Games", fondacije koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku.

I ovom prilikom istakao koliko je teško podneo majčinu smrt i naglasio da iako je imao samo 12 godina porodica nije bila uz njega.

"Ni tada nisam imao podršku. Niti porodice, niti stručnjaka koji bi me posavetovao", rekao je Hari.

Megan i Hari su doživeli težak udarac kad je propao njihov dogovor sa kompanijom Spotifaj, vredan 25 miliona dolara. Zato mnogo nade ulažu u novi dokumetarac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit TikTok/allacortedi