Britanski kralj Čarls III, koji je na tronu nasledio svoju majku, kraljicu Elizabetu II, biće zvanično krunisan u subotu, 6. maja. Najviše se govorilo o tome da li će ovom događaju prisustvovati princ Hari i njegova supruga Megan Markla, a nekadašnja glumica je odlučila da ne ide sa sa suprugom u London. Ipak je pronašla način da se sedam dana uoči najvažnijeg dana za kralja Čarlsa o kom se već mesecima govori, vrati u središte medijske pažnje.

Megan je upravo potpisala eksluzivni ugovor s agencijom "William Morris Endeavor", koja će je od sada zastupati u svim poslovnim poduhvatima. To znači da svako ko želi da mu Megan Markl pojavi na promociji, predstavi, predavanju ili događaju to mora skupo da plati.

"Ponosni smo što naša agencija WME sada zastupa Megan, vojvotkinju od Saseksa u svim područjima njenih poslovnih angažmana, koji uključuju filmsku i televizijsku produkciju, sklapanja partnerstva njenih brendova i sve ostalo", stoji u zvaničnom saopštenju.

Megan je jasno stavila do znanja da joj je sada u fokusu posao i da svoju budućnost drži čvrsto u svojim rukama.

Princ Hari u tajnosti stigao u London
Profimedia 

Hari verovatno neće imati priliku da razgovara, niti da vidi svog oca ili brata nasamo 6. maja u Londonu

"To nije iznenađenje. On dolazi jer njegov otac želi da on bude tamo. Kralj će biti oduševljen što će oba njegova sina biti tamo da prisustvuju ovom neverovatnom danu u njegovom životu", tvrdi Pol Baler, bivši kraljevski batler

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna