"Imao sam 16 godina, a brat 6 kad smo ostali bez oca. Podigla nas je majka koja je veliki car i veliki prijatelj, a boluje samo kad je sama."

Ovako Bojan Marović opisuje tragediju koja je zadesila porodicu kad je njegov otac podigao ruku na sebe.

"Otac je bio veliki bokser, član kluba Budućnost, baš kao i njegov brat, moj stric. Naučio me je da budem fajter, da život udara stalno, ali da treba ostati na nogama i držati gard visoko", ispričao je pevač u emisiji "Preživeli" na K1.

bojan marovic.jpg
Youtube / K1 

Ništa nije ukazivalo da će otac izvršiti samoubistvo. "Mislim da je to bio trenutak slabosti", kaže Bojan. "U početku sam vodio razgovore sam sa sobom, misleći da bi se nešto promenilo da sam u tom momentu bio tu. Onda shvatiš, kako godine idu, to je tako moralo da bude. Neko bi krivio Boga, a on nema nikakve veze sa tim. Jednostavno to je tvoja odluka", kaže pevač.

Bojan je najosetljivije trenutke dočekao bez očeve podrške. "Na 'Sunčanim skalama' nisam zaplakao što sam dobio nagradu, već zato što sam pored moje majke i pokojne kume video jedno mesto prazno i to mesto je mene razvalilo. Moja životna borba počinje tog trenutka. 

A prva bolna situacija nastaje kad je trebalo da se moj brat upiše prvi razred osnovne. Upisujem ga ja, a ne otac. Preuzeo sam očevu ulogu", seća se Bojan. "Kad sam njega spustio u raku, pola mene je otišlo s njim."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BOJAN MAROVIĆ: ESTRADA JE NAJVEĆI ŠLJAM I KRETENIZAM  MONDO/Mirela Ljumić i Anja Rašović