Anđela Jovanović i Mihail Dudaš juče su svoju ljubav krunisali brakom, nakon tri godine srećne i skladne veze. Mladenci su želeli intimno venčanje, pa su građanski brak sklopili na jednom salašu u Krčedinu, a veselju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji. 

Lepu glumicu do matičara je doveo otac Dragan Gagi Jovanović, koji ju je predao Mihailu i snažno se izgrlio sa zetom, a za sve prisutne ovo je bila jedna od najemotivnijih scena. Anđela je za venčanje odabrala belu venčanicu dubokog šlica, bele sandale i veo, dok je mladoženja nosio tamno odelo i venac od cveća na glavi. 

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - venčanje
Instagram / _blejzmodesti 

Nakon što su izgovorili sudbonosno "da" počela je žurka, a mladenci i gosti veselili su se do kasnih večernjih sati. Među najveselijima su, pored mladenaca, bili Anđelini roditelji, slavni glumački par Dragan Jovanović i Branka Pujić, a kako su se provodili možete pogledati na snimku ispod. 

Gagi Jovanović na venčanju ćerke Anđele Instagram

Dekoracija na svadbi bila je u boho stilu, a novopečeni bračni par pažljivo je brinuo o svakom detalju.

Anđela je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, svom prezimenu dodala i suprugovo prezime Dudaš. 

Glumica i sportista su vest o tome da pripremaju venčanje pokušali da sakriju od javnosti, ali je ta informacija pre nešto više od mesec dana ipak dospela u medije. 

"Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam", rekla je tada za "Blic" Anđela.

Fotografije sa venčanja Anđele i Mihaila pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _blejzmodesti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna