Ana Saso važila je za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a laskavu titulu Mis Jugoslavije osvojila je na takmičenju davne 1982. godine.

Ana je svoju lepotu uspela da sačuva, ispravnim životnim navikama. Aktivno se bavi vežbanjem i posvećana je zdravom načinu života.

"S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom", rekla svojevremeno za "Gloriju" Saso koja danas ima 60 godina.

Osim zbog lepote o Ani se pričalo i zbog burnog emotivnog života. Dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila. Njen prvi muž bio je  takozvani "kralj splitskog noćnog života" Nenad Bare Teklić, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Razveli su se, a Reklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Drugi put se udala za pravnika Igora Franceskija, ali se govorilo da je vara na svakom koraku. Ubrzo su se razveli a nedavno je otkrila da se udala za hirurga Hrvoja Tomasovića s kojim živi u Samoboru.

"Radom na sebi, ja sam sebe dovela u situaciju da sam potpuno mirna sama sobom, nosim ljubav i svetlost, evo, verujte, u sebi nosim ljubav i svetlost i to je to'', rekla je gospođica Saso za hrvatske medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BILA JE POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE! Žarila je i palila sve oko sebe, pa DOBILA TUMOR: Nakon teške bolesti IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD Kurir televizija