Već duži niz godina pevač Saša Kovačević živi u jednom luksuznom kvartu na Novom Beogradu, gde ima i svoj restoran. Komšije pričaju lepo o njemu i otkrivaju detalje o njegovom životu koji se ne mogu videti pred kamerama.

"Ovde živi veliki broj javnih ličnosti, ali niko nije tako vaspitan i prirodan kao on i Novak Đoković"

"Kako Noleta ne viđamo često, ostaje Sale kao omiljeni komšija među javnim ličnostima. On tako deluje i kada ga vidite na televiziji, ali je takav i privatno. Viđam ga stalno u restoranu koji drži tu u kvartu, ali i teretani. Sada je valjda kupio sprave za svoj stan pa ređe ide u javnu teretanu", kaže komšija Damjan.

"Za sve ove godine samo jednom sam ga video nervoznog i to je bilo 'ko preživi, pričaće'. Ne bih voleo da sam bio na telefonskoj liniji s njimu tom trenutku. Sećam se da je bio ljut zbog posla.

Na obližnjoj klupici čovek nije mogao da sakrije oduševljenje Saletom.

"Da su moji unuci vaspitani i vredni kao Saša, i uvek nasmejani, ja bih bio najsrećniji na svetu. Lepa mu je devojka s kojom živi, mislio sam da je ono njihova ćerkica. Onda su mi rekli da je to njeno dete iz prvog braka. Ma on se prema njoj ponaša kao da je otac. Vreme mu je da se ženi, a bogami i da ima decu jer se vidi da ih voli, ma kakva Arena. Ovde se stalno igra i slika sa svim mališanima koji mu priđu. Stižu i godine, vreme je, vreme je. Zameriće mi možda što ovo pričam, ali je tako", kroz osmeh kaže čika Mile koji Sašu poznaje u prolazu.

Saša Kovačević slavi rođendan
ATA / Antonio Ahel 

Tinejdžerke koje žive u Saletovom komšiluku kažu da pevač pristupačan.

"Dolaze nam drugarice pa odemo kod njega u restoran da sednemo i sačekamo ako se pojavi da se slikamo. Nekada dođe, nekada ne. Često vidamo Natašu Bekvalac kod njega u restoranu, ali i Milicu Todorović. Uvek smo zamišljale kako poznati imaju gomilu posluge, ali ovde živi veliki broj njih i zaista nemaju. Sašu vidimo sa devojkom kada ode u ovaj lokalni mega market kako nosi kese, toalet papir, namirnice i voće.

Upravo u tom mega marketu su rekli da ih pevač pozdravi sa osehom i da su bili zabrinuti kada je završio u bolnici.

"Čim smo to pročitali u medijima, pitali smo njegovu mamu kada je dolazila. Rekla nam je da se iscrpio od putovanja i teretane, da ima način ishrane koji ona ne podržava u potpunosti. Sigurno mu je pao imunitet, a onda te sve snađe. Dobro je da je dobro. Malo je smršao, ali važno da je dobro", kaže radnica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna/Kurir

BONUS VIDEO:

Skinuo se Saša Kovačević i pokazao izvajano telo Instagram/sashakovacevic