Glumica Nada Blam iza sebe ima jedan brak, u kojem je dobila ćerku Saru, a koji je okončan kada je od tadašnjeg supruga doživela porodično nasilje. Umetnica je jednom prilikom otvoreno govorila o ovom incidentu, te navela da je tada iste sekunde spakovala kofere i ostavila muža.

"Znate kako, ljudi mnogo lažu. Lažem verovatno i ja, ali u životu je najbitnije suočavanje sa istinom. Međutim, ako istinu kažeš drugome koji se nije suočio sa sobom, to je onda incident. Dogodila se ta neka svađa u kući sa mojim tadašnjim mužem, a završila se tako što me on udario, zbog čega sam ga odmah ostavila", ispričala je svojevremeno Nada u emisiji "Magazin IN".

Nada Blam o smrti brata
Youtube/Printscreen/RTS 

"Nisam pristajala na trgovinu i kompromise. Bilo mi je lakše svako drugo mučenje osim tog u braku. Opet, reći da više ne želiš da budeš tu je za mene bilo kao da se uvežeš bombama, to je toliko teško i smrtonosno. To je toliko opasno i retko, jer žene trpe zato što nemaju izbora. Ja nisam imala baš naročit izbor, bila sam dosta hrabra, to sada znam, i to je takođe posledica velikih emocija", iskrena je bila glumica, koja priznaje da nije lako biti samohrana majka.

"Nikome ne bih preporučila da bude samohrana majka, samo ko mora. Imam drugaricu psihologa kojoj sam jednom rekla: ‘Jao, kako je teško biti samohrana majka’, a ona mi kaže da ima nešto teže od toga – samohrani otac", rekla je Nada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

JEDNOM KAD MENE NE BUDE, LINI ĆE OSTATI FILM S BAKOM: Nada Blam nagrađena za ulogu u filmu VUČJE BOBICE u kome igra i njena UNUKA Kurir teleivizija