Neda Ukraden mnoge lepe i ružne trenutke svog života pretočila je u reči u knjizi "Zora je svanula". Najteže joj je palo pisanje o teškim danima koje ni decenijama kasnije nije uspela da zaboravi, a mnogo pažnje izazvao je deo u kom je otkrila kakva je bila ljubav između nje i Saše Popovića.

"Oduševljavao je i mene i moju Jecu, koja ga je jako zavolela. Volela ga je i moja mama. Tata se držao po strani jer je u početku u njemu video neke osobine cirkusanta, pomalo neozbiljnog i nepouzdanog čoveka, ali ništa nije glasno komentarisao", opisala je Neda u svojoj autobiografskoj knjizi, a potom i istakla da su razlike među njima bile nepremostive.

"Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi", iskrena je bila pevačica, koja je u knjizi naglasila da je, uprkos svemu, nju i Sašu do danas nastavilo da veže iskreno i čvrsto prijateljstvo.

Pevačica je sada istakla da je knjigu napisala zbog mogućnosti da biti snimljen film o njenom životu.

"Ja sam svoj život stavila na papir upravo zbog toga što će nekome možda nekad pasti na pamet da ekranizuje moj život. Jer kao što znate sada se time bave ljudi koji poštuju i ne poštuju istinu o nekom poevaču ili poznatoj ličnosti. Vrlo se iskrivljeno prikazuju razni segmenti života što glavnih aktera, što sporednih. Pa da se ne bi dodavalo i pričalo o mom životu na način koji nije istinit ja sam to napisala i rekla istinu",rekla je pevačica za "Kurir" i istakla da bi volela da je u filmu glumi Nina Badrić.

"Za glavnu junakinju odnosno da mene glumi predlažem Ninu Badrić. Ona je meni fizički slična i dobro peva. Nisam je rekla nikada za tu ideju. Kad god se vidimo ja joj kažem 'gde si ćeri moja' jer kao da sam je rodila", rekla je Neda.

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI!" Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP! kurir televizija