Ona je rekla "ne" svim rijaliti programima! Džoan Kolins je dobijala primamljive ponude da nastupi u "Selebriti velikom bratu", "Plesu sa zvezdama" i sličnim formatima, kako u Americi tako i u Velikoj Britaniji.

"Odbila sam to zilion puta", kaže zvezda čuvene serije "Dinastija". "Niko ne može da uđe u moju dnevnu sobu i da me tu gleda."

Kod Džoan sve mora da bude po njenim pravilima i, kad ona to odluči, možete da je vidite čak i u bazenu. U belom kupaćem kostimu, u 90. godini, Džoan uživa u ledenoj kafi s duplo mlađim momkom, a njihova slika je danas hit na Instagramu.

Rene Horš, koji je imao čast da glumicu zagrli u vodi, ali i da snimi njene fantastične slike, bio je svojevremeno pomoćnik Nolana Milera, slavnog kreatora kostima iz "Dinastije".

Džoan i danas nosi beli šešir, baš kao što joj je Miler preporučivao, a s ponosom ističe da se ne oseća kao starica. Možda tome doprinosi i činjenica da je udata za 39 godina mlađeg 

"Jedna od glavnih tajni za mladolikost jeste da ostanete zdravi", kaže zvezda. "Ponekad sakrijem osmeh kad mi neka mlada devojka kaže `nadam se da ću i ja izgledati tako dobro kad budem u vašim godinama`. Smešno mi je, jer vidim da uopšte ne vodi računa o sebi ni u mladosti. Vidim da ne pazi na ishranu niti trenira."

dzoan kolins 0693752184-min.jpg
Profimedia 

Džoan kaže da joj je čudno kako mladi ljudi žele da postanu "slavni", ali uopšte ne žele da se potrude oko bilo čega. "Ne žele da treniraju, neće da čitaju Šekspira, neće da uče glumačku školu niti da studiraju akcente. A žele da se proslave", čudi se Kolinsova.

Rad na sebi je ono što je čini mladom, misli glumica. "Ne izgledam kao da imam toliko godina, niti se tako osećam niti se tako ponašam. Svakoga dana pojedem po jedan avokado, verujte da on čini čuda za kožu", savetuje diva.

dzoan kolins 0697161101-min.jpg
Profimedia 

Ona ima svoj fitnes režim, koji se sastoji od brzog hodanja, podizanja tegova i istezanja. Leta provodi na jugu Francuske gde mnogo pliva.

Nije ni čudo što može da se slika u belom kupaćem kostimu u bazenu, s duplo mlađim momkom koji je oduševljen njenim prisustvom. Pogledajte i njene slike u galeriji.

Profimedia Sve zanima - kako uspeva da ostane tako vitalna u 90. godini!

Tekst: Lepa&Srećna