Promocija novog albuma Jelene Karleuše je privukao pažnju svih medija, a posebno je zapažena juče održana promocija. 

Pevačica se pojavila u neobičnom, futurističkom kostimu u bež boji, a goste je dočekala i mala izložba haljina i aksesoara korišćenih tokom snimanja spotova. 

"Zbog diskografske pauze sam publici poklonila dva albuma za sedam dana, što niko nikad nije uradio", kazala je Jelena u intervjuu za Kurir. "To je moje hvala što su ovoliko čekali", dodala je.

Jelena Karleuša promocija albuma
ATA / Antonio Ahel 

Na promociju su došli brojni gosti: Mira Škorić, Kija Kockar, MC Sajsi, Sanja Vučić, ali i oni koji su s Karleušom sarađivali na albumu, kao što su Milica Pavlović i Devito.

Posebna gošća je bila Jelenina ćerka Nika Tošić, koja je ovih dana imala zapažene objave na svom TikTok nalogu.

nika tosic.jpg
Nemanja Nikolić 

Upravo za ovu numeru je njena talentovana i šarmantna mlađa naslednica Nika snimila video za Tiktok, a on je bio dočekan s velikim interesovanjem na mrežama.

Nika je snimila video koji prati pesma "Block", a način na koji je dočarala novu maminu pesmu oduševio je ljude. Ovaj viral podelila je i Karleuša na svom storiju, a reakcija ljudi je pravi hit.

"Ova mala je genije", "Kako ovo dete rešava hejtere, sve je smešno, hahahaha", "Nika pokidala, bravo", "Ti i tvoja mama kad rešavate hejtere na mrežama", "Ti si pravi hit, obožavam te", "Želimo Nikine dogodovštine bukvalno svaki dan", "Jelenina naslednica, Nika boginja", samo su neki od komentara.

3569638_nikka2_ff.jpg
TikTok / Nika 

Kažu da Jelena nije mogla da poželi boljeg predstavnika za nove medije od svoje devojčice, koja "rešava hejtere" na jednostavan način.

Tako je i posle proslave maminog rođendana odgovarala na komentare ispod video snimka i na kritiku "reci mami da je mogla bolje", spremno uzvratila: "Je l možeš ti bolje".

3569636_nikka_ff.jpg
TikTok / Nika 

Svoju "nagradu" je mlađa Jelenina ćerka dobila upravo na promociji gde je imala priliku da snimi video sa reperom Devitom. Devojčica je uživala dok su zagrljeni skakutali u ritmu, a uz klip je na TikToku napisala "Presrećna".

nika tosic 3-min.jpg
Instagram / nika 

Reklo bi se da se mladoj Niki smeši lepa karijera, možda baš u muzičkoj industriji ili na društvenim mrežama. Više slika sa Jelenine promocije pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša promocija albuma

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH" Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela Kurir TV