Pevačica Vesna Zmijanac operisala je srce 9. marta u Beogradu kada joj je ugrađen bajpas. Od operacije se uspešno oporavlja, a ishranu je potpuno promenila.

 "Odlučila je da potpuno promeni život, pre svega ishranu. Čim je stigla u stan, rekla je da hoće suši! Nikolija se nasmejala jer njena majka nikad ranije to nije htela da jede. Ishrana joj je uvek bila masna, kalorična i začinjena, a sada je odlučila da jede što više ribe, čorbe i sirove hrane", rekao je za "Kurir" izvor i istakao da će pevačica nakon kontrole da boravi na Bukulji.

"Ne može ona da bude dugo zatvorena u četiri zida! Rekla je ćerki da posle prve kontrole ide pravo u svoju kuću na Bukulji, i to zajedno sa unukama. Vesna ne može bez Bukulje. Radnici koji joj čuvaju imanje zasadili su joj baštu, tako da ona ništa ne treba da radi, već samo da uživa", rekao je tada izvor a Vesna se uveliko vratila i nastupima, zbog čega se i sukobila sa ćerkom Nikolijom.

"Nikolija joj je striktno zabranila da radi svaki vikend i rekla joj da jednom u mesec dana može da održi nastup, više od toga nikako jer je ipak ona sveže operisana. Lekari su joj rekli da godinu dana mora da se strogo čuva i miruje, ali pevačica nema mira. Čim je stala na noge i osetila da je dobro odmah je rekla menadžerima da joj zakažu tezge. Nikolija joj je objasnila da je za njeno srce naporno da putuje kao ranije, te da uopšte nije pametno da sedi u zatvorenom prostoru punom dima", rekao je izvor za "Star" i dodao je Relja mora da se umeša kako bi se Vesna urazumila.

"Takođe, san joj sada dosta znači i trebalo bi da noću spava umesto da radi. Nikolija je uplašena da će Vesna tako da pogorša svoje stanje i da može naglo da joj pozli. Imale su nedavno žestoku raspravu, jer se Vesna pobunila i rekla da će da radi onako kako ona misli da treba, ali se umešao i njen zet Relja i objasnio joj da Nikolija mnogo brine i da ne bi trebalo da je sekira. Vesna im je tada obećala da će da povede računa i da će umereno da radi, jer ona najbolje poznaje svoj organizam i tačno zna kada mu treba odmor", zaključio je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIIDEO:

VESNA ZMIJANAC ŠOKIRALA IZJAVOM O SVOJIM POROCIMA: Bila sam kao majmun, morala sam sve da probam! Jednom kolegi je poklanjala sve Kurir televizija