Ivana Vuleta je šampionka sveta u skoku u dalj. Na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, Ivana je nestvarnim skokom 7,14 metara postavila novi rekord Srbije i postigla najbolji skok ove sezone.

Iako je na stazi neustrašiva i borbena, privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Od 2021. godine je u braku sa Markom Vuletom. Svadba je održana bez prisustva medija, a o svom izabraniku sportistiknja govori retko.

"Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana tada za medije.

Ivana je svog sadašnjeg supruga srela kada se najmanje nadala - tek što je raskinula desetogodišnju emotivnu vezu sa Vladimirom Kumrićem. Šampionka je sportskog trenera upoznala 2008. godine, nakon Olimpijskih igara u Pekingu, a prvi korak načinila je Ivana. Jedna njena poruka bila je dovoljna da otpočnu vezu, a Vladimir je nakon pet godina zabavljanja, 2014. godine, zaprosio lepu sportistkinju. On joj je uz pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo" na jednom salašu u Vojvodini poklonio dijamantski prsten.

Usledio je zajednički život, ali do svadbe ipak nije došlo. Raskinuli su 2019. godine, što je Ivana tada i potvrdila.

"Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena", rekla je ona tada za "Hello". Vladimir je nastavio da se bavi sportom, a sudeći po Instagramu ostvario se i kao otac.

Bivši verenik Ivane Španović
Instagram/Vladmir Kumrić 

Još fotografija Ivane Španović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Srpska rekorderka u atletici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ivana Španović pobednički krug i proslava pobede RTS