Prvu tetovažu Ivana Vuleta, tada pod devojačkim prezimenom Španović, posvetila je svom dugogodišnjem dečku Vladimiru Kumriću. 

Prvo brisanje tetovaže, misle mnogi, vezano je, takođe, za njega.  Ivana je bila u ljubavnoj vezi s Vladom punih deset godina, a već godinama su bili vereni kad je nastao kraj. Danas je ona u srećnom braku s "difovcem" Markom Vuletom.

"Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom", kazala je jednom prilikom naša šampionka u koju su, nakon jučerašnje pobede, uprte sve oči sportskog sveta.

Na leđima, Ivana još ima tetovirane karte kralja i dame, a upravo to je jedan od crteža za koje se verovalo da podsećaju na nju i Vladimira.

ivana spanovic vuleta 2.jpg
Instagram / ivanavuleta 

"Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede, i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima", objašnjavala je da Ivana pre nekoliko godina.

Njene tetovaže govore da voli pesme i stihove Đorđa Balaševića, pošto i na leđima i ispod grudi ima ispisane stihove iz njegovih pesama. Napred je stih pesme "Uspavanka za dečaka" (Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo), a na leđima stih pesme "Luzer" (Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti).

ivana spanovic vuleta 7.jpg
Instagram / ivanaspanovic 

Napred je Ivana tetovirala i mapu sveta u lepoj crvenoj boji, a na desnom kuku su se nazirali auto i natpis. Upravo tu su, na poslednjem takmičenju u Beogradu, posmatrači primetili da je od tetovaže ostala samo mrlja. Jasno je da je počeo da "radi laser" i da Ivana uklanja neke tetovaže.

Vladimir je nestao i sa Ivaninog Instagrama, mada o njemu nikad nije rekla nijednu lošu reč. "Desila se nova ljubav", kazala je kad je javnosti predstavila Marka.

Više Ivananih slika pogledajte u galeriji!

ATA / Antonio Ahel Srpska rekorderka u atletici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ivana Vuleta  RTS 2