Ivana Vuleta je osvojila sinoć zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Budimpešti i proslavila veliki uspeh noseći srpsku zastavu na terenu.

Kraljica srpske atletike je konačno uspela da ostvari ono o čemu je deset godina maštala. Ne samo da je dosegla svetski vrh, već je skočila i novi lični rekord. U svim naporima joj punu podršku pruža suprug Marko, uz kojeg vredno trenira i ne prestaje da niže uspehe.

Njihova ljubav je počela kad je Ivana raskinula desetogodišnju vezu sa Vladimirom Kumrićem. Mada su njih dvoje bili i vereni, ova ljubav se završila pre nego što su stigli do oltara.

ivana vuleta 0715463435-min.jpg
Profimedia 

Jedno zajedničko putovanje je otkrilo da se u Ivaninom životu desila nova ljubav. "Zbog nje u 2020. godinu ulazim srećna", kazala je tada naša rekorderka. "Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", kazala je tada Ivana.

Njih dvoje su svoju dve godine dugu vezu ozvaničili 26. septembra 2021. godine, a lepa sportistkinja nakon venčanja uzela je prezime supruga. Detalje svadbe uspeli su da sačuvaju od očiju javnosti, ali Ivana ne skriva da je "difovac" Marko njena srodna duša.

Sportski par iz snova često vežba u paru. Žive u Novom Sadu u kući sa pogledom na Dunav i tvrđavu. Dom su uredili pa svojoj meri imaju bazen i teretnu i sve ono što im je neohodno da održavaju dobru formu. Na venčanju, Ivana je Marku poručila: "Ljubav je samo reč, ali ti se je definisao." Još Ivaninih slika pogledajte u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Srpska rekorderka u atletici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ivana Vuleta intervju  Atletski savez Srbije