Sloboda Mićalović danas slavi 42. rođendan, a na Instagram su već počele da joj pristižu čestitke. Jednu od prvih poslala je Ana Franić, podsetivši je na 24 godine prijateljstva od vremena kad su bile zajedno u klasi na Akademiji.

Boba pažljivo neguje odnose s kolegama, kao i uspomenu na one koji su nas napustili. Tako je i juče objavila sliku sa Draganom Nikolićem, koji je umro baš pred njen rođendan.

Uz veliku glumačku legendu, Sloboda je igrala nezaboravnu Anđelku u "Ranjenom orlu", kao i Vasku u "Zoni Zamfirovoj". Učila je od najboljeg i nikad mu nije zamerila što u ostvarenju Zdravka Šotre nije dobila glavnu ulogu - njegovom "krivicom".

sloboda micalovic rodjendan 3-min (1).jpg
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

"Šotra je pitao Gagu Nikolića i Vojina (Ćetkovića) da li da Zona bude Katarina ili Sloboda, a oni su presekli da to bude Katarina", ispričala je Sloboda jednom prilikom. Ona im to nimalo nije zamerila.

"Iako sam u tom trenutku bila na drugoj godini Akademije i želela glavnu ulogu, kao i da mi se nešto dogodi i promeni, tada nije bilo moje vreme. Vaska kada se pogleda, to je jedna epizodna uloga, nije čak ni velika, ali je ostavila trag, bila je efektna", zadovoljna je glumica.

sloboda micalovic gaga nikolic-min (1).jpg
Instagram / sloboda_micalovic_boba 

Gaga je, pak, ostavio trag u njenom životu i kao životni saputnik velike Milene Dravić. Boba se divila njihovoj ljubavi, ali i učila iz nje. Kad je na Vračaru osvanuo njihov mural, objavila je poruku koja joj se urezala u pamćenje.

"Nakon odlaska Dragana Nikolića, Milena je u jednom intervjuu rekla da je njihov glumački posao oduzimao puno vremena. "Onog koje je trebalo da provedemo zajedno. Trebalo je više da budem s njim. Mnogo smo radili, nekad išli iz filma u film, ali smo u najtežim trenucima bili upućeni jedno na drugo!"

Danas mnogi kažu da su Vojin i Sloboda "novi Gaga i Milena", šta vi mislite? Više Slobodinih slika pogledajte u galeriji.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Sloboda Micalovic  instagram/sloboda_micalovic_boba