Borba sa karcinomom uvek je ogroman izazov ne samo za pacijenta već i za celu porodicu, Uspeh u toj borbi doživljava se kao novi rođendan, a tako je godišnjicu ozdravljenja svog partnera Danijela BrakusaKristina Kovač obeležila i na Instagramu.

"Na današnji dan pre 14 godina, dobio je vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Danas, evo nas - medjusobno spaseni i neizmerno zahvalni", napisala je Kristina uz Danijelovu sliku na svom profilu.

Njih dvoje ove godine uživaju na letovanju sami, pošto je Kristinina ćerka Tara otputovala u Grčku sa porodicom svog oca, Igora Perovića. Kiki i Danijel nemaju dece, a upravo su muke sa bolešću bile razlog.

"Želeli smo odmah dete, jako. Nismo smeli jer hemoterapija istovremeno leči i truje organizam. Posle nismo mogli", rekla je Kristina jednom prilikom.

kristina kovac.jpg
Instagram / kristinakovac43 

Sada se Kristina i Danijel radosni vraćaju sa godišnjeg odmora u Švedsku, gde žive već tri godine.

"Mnogo toga što sam htela, uspela sam. Mnogo toga što hoću, još nisam. Ali čist vazduh (i bukvalno i metaforički rečeno) je tu, deo svakog našeg dana, deo naših života", napisala je Kristina na svom Instagram nalogu. 

Nedavno su se njih dvoje i Tara uselili u novi stan, Kristina je dobila novi posao, sa boljom platom. U posebnoj prostoriji će biti smešten beli klavir, a kako sve izgleda, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / kristinakovac43 Porodično gnezdo u Stokholmu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna