Za Sašu Popovića se priča da je bio jedan od najvećih zavodnika na estradi, a on sam ne želi da govori detaljnije o tome. 

"Ne znam šta je to njih privlačilo. Niti sam lep niti sam zgodan, sećam se kad mi je Vesna Zmijanac jednom prilikom rekla: Za par godina, ti ćeš da budeš jedno pravo čičište.

Pitam je, kako čičište, a ona kaže: Nogice tanke, ručice tanke, stomačić izbaciš, još samo šeširić da staviš i pravo čičište. Ali evo još se držim", ispričao je Saša u emisiji "Sceniranje". 

sasa popovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ja znam mnogo toga o estradi. Kad bih ispričao, o tome bi moglo godinama da se piše. Deset godina sam bio u "Slatkom grehu", pa smo onda otvorili ZAM gde smo doveli oko 200 pevača, a kad smo otvorili "Grand", doveli smo 500 pevača. Ne krijem, imao sam mnogo veza, ali o bilo kome pre Suzane neću da pričam", odlučan je Saša.

sasa popovic suzana jovanovic dragan kadic.jpg
Kurir / Dragan Kadić 

"Ja Suzanu volim, poštujem i nema potrebe da pričam o tim stvarima", kaže kreativni direktor "Granda". "Autobiografiju neću nikad objavljivati. To ne bi bilo korektno ni prema mojoj porodici, a ni prema porodicama onih žena s kojima sam bio." O njemu, kako je rekao, ima mnogo stvari koje niko ne zna osim Suzane. Šta bi se desilo kad bi ona odlučila da napiše knjigu?

"Ma samo joj još to fali, onda sam mrtav", rekao je kroz smeh jednom prilikom Saša  Popović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BABA VANGA MU PREDVIDELA DA ĆE DETE NASLEDITI NJEGOV PROBLEM! Sašu Popovića je to dugo pratilo, a ćerka se JEDVA izlečila (video) kurir televizija