Posle razvoda od biznismena Nebojše Jovanovića, sa kojim ima sina Kostu, Ljubinka Klarić emotivne partnere nije predstavljala javnosti. Posvetila se profesiji i nasledniku, a znala je da će joj se prave ljuba pre ili kasnije i dogoditi. Tako je i bilo, kada je u njen život ušao ambasador Srbije u Iraku Uroš Balov. 

Glumica je već duže vreme objavljivala fotografije iz Bagdada, a oni koji je ne poznaju mislili su da ona voli da posećuje egzotične destinacije, dok su oni bliži glumici znali da je razlog njenih poseta upravo ljubav. 

Zvanična potvrda njihove veze stigla je u maju kada je Uroš objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju. Ljubinka je četiri godine bila u braku sa Nebojšom Jovanovićem, od čega su zajedno proveli tek pola vremena. Sa sinom Kostom, koji je rođen u Americi, vratila se u Srbiju kada je dečak imao nešto više od godinu dana. Iako su se nadali da će brak na daljinu uspeti, usledio je razvod.

"Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto veza ne dešava. Jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi posao koji je tamo započeo pre nego što smo zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu",  izjavila je lepa glumica, koja se ubrzo vratila svojoj profesiji.

Sa bivšim suprugom, koji je finansijski konsultant, ostala je u dobrim odnosima. Kad god je u mogućnosti  on dolazi iz Amerike u Beograd da se vidi sa sinom, a i Kosta često putuje kod oca.

"U Ameriku sam krenula sa jednostavnom idejom, zaljubila sam se i udala. U tome nije bilo ničeg spektakularnog jer se nisam udala za holivudskog producenta, nego za običnog momka. Sve zavisi kako uredite svoj život tamo. Ako ste došli sa očekivanjima, a očekivanja se ne ispunjavaju, odlazite kao gubitnik. Ja sam se svakako vratila kao pobednik zato što sam se vratila sa Kostom. On je najbolja nagrada koju sam mogla da dobijem, on je moj 'Oskar', ispričala je svojevremeno za "Hello" Ljubinka.

Ljubinka glumi u nastavku krimi serije “Klan”  za koju je nedavno rekla da se razlikuje od drugih serija jer ima nešto “tarantinovsko”.

"Jako je teško spakovati taj format i da to prođe. Neophodne su čak i holivudske veštine velikih majstora. I to je nekako uspelo", istakla je nedavno glumica.

Pogledajte još fotografije Ljubinke Klarić u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Ata Images/Mateja Stanisavljević Ljubinka Klarić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna