Sanja Đorđević godinama je u srećnom braku sa bivšim fudbalerom Petrom Pericom Đorđevićem, sa kojim ima ćerku Ivanu, na koju su izuzetno ponosni. Zajedno se retko pojavljuju na javnim događajima, budući da pevačicin suprug nije ljubitelj medijskog eksponiranja.

"Mog supruga javnost nikada nije zanimala. Mi idemo zajedno po slavama i rođendanima dragih prijatelja gde nema novinara. On ne voli da se slika. I pre mene on je imao svoj svet, svoj posao, on je mene na neki način i stvorio, i dan-danas on predstavlja leđa naše porodice. Zahvaljujući njemu ja mogu sebi da dozvolim da malo radim, pa da se malo povučem sa scene. Iskreno, ne bih mogla da živim sa nekim ko finansijski zavisi od mene", rekla je jednom prilikom Sanja.

Ona je priznala da žali što nije rodila još jedno dete, te otkrila da je na to uticao niz nesrećnih okolnosti.

"Razlog je rat u Sarajevu, odakle sam otišla u Švajcarsku. Nisam mogla da se odlučim za drugo dete u momentu kada sam sve izgubila. Morala sam sve iznova da gradim i stvaram. Nije mi se dogodila druga trudnoća jer sam se plašila da neću imati krov nad glavom i bila sam posvećena stvaranju svega. Možda sam bila egoistična u toj svojoj odluci, ali nisam imala snage za brigu o detetu jer sam brinula o celoj porodici tokom rata", iskrena je bila pevačica.

Još fotografija Sanje Đorđević pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Sanja Đorđević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

OTIŠLA U MANASTIR! Sanji Đorđević dojadila KORONA, pa ODLUČILA - želi duhovno da se UZDIGNE! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija