Pevačica Sanja Đorđević decenijama je u skladnom braku sa nekadašnjim sportistom Petrom Đorđevićem i ne krije koliko je srećna.

"Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me posećuje u 'Lazi'. Šalim se, uvek sam imala podršku u suprugu i to mi je stvarno mnogo iznačilo", izjavila je za "Pink" pevačica koja je otkrila kako je počela njihova ljubavna priča.

"Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad", istakla je Sanja svojevremeno za medije.

Pevačica je jako ponosna na ćerku Ivanu koja je u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

"Morala je da polaže četiri ili pet diferencijalnih ispita, što je uspela za godinu dana. Položila je skoro sve preostale i napisala master rad, ostalo je samo da ga odbrani. Vredno dete. Ona je tamo pod velikim pritiskom. Sistem je takav da, ukoliko dvaput padne na nekom ispitu, gubi pravo da to dalje studira. Može jedino da se prebaci na nešto drugo, ali to već nije to. Takođe, svesna je koliko to sve košta, pa se trudi da se što manje rasipa. Ne zato što nemamo, već zbog toga što poštuje naš trud", rekla je ranije Sanja za magazin "Story", koja je otvoreno priznala i da je zbog ćerke u jednom trenutku zapostavila karijeru.

Muž Sanje Đorđević
ATA / Antonio Ahel 

"Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je Sanja jednom prilikom za "Kurir".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna