Šarmantna glumica Miljana Gavrilović, koja se proslavila ulogom u seriji "Folk", pored uspešne karijere ostvarena je i na privatnom planu, a sada je otkrila lepe vesti - da će njena porodica biti uvećana za još jednog člana. Glumica i njen suprug Miloš, koji imaju petogodišnju ćerku Mionu i trogodišnjeg sina Vukadina, čekaju treću bebu, a otkrili su i pol.

U njihov dom stiže još jedna devojčica, a Miona i Vukadin posebno se raduju dolasku sestre na svet.

"Dobro jutro svete, stiže ti još jedno dete!", poručila je trudna glumica putem društvenih mreža.

Odmah su usledile brojne čestitke kako njenih kolega, tako i obožavalaca, a Miljana se svima zahvalila na lepim željama. 

"Ma bravo, carice", bila je jedna od mnogobrojnih poruka koje je dobila, a ove reči uputila joj je njena koleginica, glumica Dragana Dabović.

Miljana je prošle godine za medije govorila o svojim naslednicima i objasnila na koji način ona i suprug usklađuju obaveze. 

"Deca su porasla, pa je sve mnogo lakše, a i ja sam se vratila poslu. Imam prilično bogat pozorišni raspored, snimila sam i film i seriju. Moram priznati da sam imala dosta sreće sa sinom i ćerkom u njihovom najranijem uzrastu. Lepo su spavali, nisu ih mučili grčevi, nisu plakali dok su im rasli zubići, sve je nekako prošlo bezbolno. Kada je Vukadin malo ojačao, počela sam da razmišljam o povratku na scenu. Miloš je informatičar, i pošto ima stalni posao i fiksno radno vreme, uglavnom je zauzet pre podne, dok ja imam obaveze kasnije. Samim tim odlično se dopunjujemo", rekla je ona tada za magazin "Hello".

Glumica Miljana Gavrilović uživa da brine o deci i kući
Instagram/miljana.gavrilovic 

Glumica i njen muž povremeno imaju pomoć njegove majke, ali i kada pomoći nema Miljani to ne pada teško, jer uživa da brine o deci i kući.

"Ponekad nam dođe njegova mama iz Leskovca da nas malo odmeni, ali uglavnom sve radimo sami. Ja istinski uživam da brinem o deci i kući, svakodnevno kuvam ručak. Kada me pitaju kako sve stižem, tim pre što deca ne idu u vrtić, ne znam šta da odgovorim. Meni ništa ne predstavlja opterećenje. Mislim da je to samo pristup životu: ako smatraš da će ti biti lako - biće, ako se stalno na nešto žališ - problemi će se nizati", istakla je tom prilikom. 

Još fotografija Miljane Gavrilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miljana.gavrilovic Miljana Gavrilović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PREMIJERNO PRIKAZAN FILM "ALA JE LEP OVAJ SVET" Miljana Gavrilović za Kurir TV: Drago mi je da su ljudi pozitivno reagovali Kurir televizija