Pevačica Ana Kokić početkom 2019. godine stavila je tačku na 10 godina dug brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, sa kojim ima dve ćerke. Sportista se potom ponovo oženio - pevačicom Milicom Ristić sa kojom je dobio sina Alekseja, a Ana, s druge strane, još ne razmišlja o novoj ljubavi. 

"Meni je život poslednjih godina nekako drugačiji. Kada izađem iz kuće onda radim, a kada sam kod kuće onda provodim vreme sa porodicom i bliskim prijateljima. Nemam prilike da izlazim toliko i upoznajem nove ljude. Ja sam stara škola, ne prihvatam udvaranje preko društvenih mreža. Ako hoćeš da mi se udvaraš, priđi mi, predstavi se, kaži nešto... Na prvi pogled mora nešto da te čačne, nešto da ti se dopadne, da bismo nastavili konverzaciju. Nisam spremna za novu ljubav, jednostavno, imam druge prioritete u životu i ne razmišljam o tome. Nisam raspoložena za takvo nešto sada, nemam vremena, ali biće valjda jednog dana", rekla je Ana za "Blic".

Pevačica je ponosna na ćerke Ninu (14) i Teu (13), koje su sada tinejdžerke i posvećene su sportu. Ipak, ako u budućnosti budu odlučile da krenu maminim stopama, ona će ih podržati. 

"Pitale su me kada ću ih voditi na neki nastup. Tokom leta imale su pripreme, kamp, pa nismo mogle da se uklopimo. Neću se protiviti ako se late mikrofona, za sada su u sportu. To je jako lepo i zdravo, pogotovo sada u ovom periodu kada se razvijaju. Volela bih da i ostanu u sportu, ali i da uzmu mikrofon, podržaću ih, podrška je najvažnija", rekla je Ana, koja je otkrila i kako provodi slobodno vreme.

"Najviše se odmaram kod kuće, sa sestrom uveče gledam film. Kada nemam nastupe gledam da negujem lice, da budem bez šminke", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Ane Kokić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anakokicmusic Ana Kokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"OD DRUGE GODINE SAM ZNALA DA ĆU POSTATI PEVAČICA!" Ana Kokić otkrila kako se KAO MALA pripremala za buduću karijeru Kurir televizija