Popularni kantautor Dino Merlin i njegova supruga Amela zajedno su već 43 godine, imaju dvoje dece, a njihova ljubav pobedila je mnoge prepreke. Amelini roditelji u početku su se protivili njihovoj ljubavi, pa se venčanje desilo tajno.

"Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Posle pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra, koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predugačak, stalno sam gledao na vrata da neko ne naiđe i pokvari našu sreću", govorio je ranije pevač.

Dino Merlin je sada u dve reči opisao šta je tajna uspešnog braka.

"Ljubav i poštovanje", rekao je kantautor za "Kurir".

Na pitanje da li bi dao dozvolu da se o njegovom životu jednog dana snimi film odgovorio je:

"Zavisi od toga ko bi to radio, zavisi od scenarija, od režisera, ali sudeći po svim kontroverzama koje me ceo život prate, to sigurno ne bi bio dosadan film (smeh)."

Merlin će u novembru ove godine održati četiri koncerta u Beogradu, nakon osam godina pauze, a pesmu "Beograd", koju je 1991. godine napisao za Cecu Ražnatović, tada Veličković, mnogi smatraju nezvaničnom himnom srpske prestonice. Šuškalo se da je Dino zapravo trebalo da snimi pomenutu pesmu, ali da se predomislio, a on je sada otkrio istinu.

Ceca Ražnatović u plavom odelu na snimanju Zvezda Granda
ATA / Antonio Ahel 

"Nažalost, to nije istina. Pesma 'Beograd' je napisana za Cecu Veličković u Švajcarskoj, u Sent Galenu, jedne noći početkom '91. godine, na molbu njenog tadašnjeg partnera Haruna Samardžića. Tada sam joj napisao tri pesme, među kojima je i pesma 'Beograd'", ispričao je Merlin za pomenuti medij.

Još fotografija Dina Merlina pogledajte u galeriji ispod.

Youtube /Printscreen / Bosanski Patrioti, Youtube / Dino Merlin Dino Merlin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dino Merlin o bolesti TikTok/real_eme