Amal Kluni uživa u godišnjem odmoru sa Džordžom Klunijem i decom u Italiji, ali slike koje stižu su zabrinule mnoge njene obožavaoce.

Lepa advokatica obično spakuje efektne mini haljine za izlaske sa svojim zgodnim mužem, pa je tako bilo i ovog puta, ali su je paparaci uhvatili i u šortsu pred samom kućom.

U "vrućim pantalonicama", Amal izgleda mršavije nego ikad što je ponovo pokrenulo priče o opasnosti od anoreksije. U Holivudu se odavno priča o njenoj mršavosti, budući da je visoka 175cm, a ima samo 54 kilograma.

amal kluni 0795598736-min.jpg
Profimedia 

Sredinom jula, ona je gostovala kao govornik na jednom skupu u Madridu, gde se pojavila u zlatnom kombinezonu koji je naglasio njenu koščatu figuru. "Suviše radi, a kao majka dvoje dece nema mnogo vremena za predah", prokomentarisao je jedan holivudski insajder.

amal kluni 0795598921-min.jpg
Profimedia 

"Mora hitno da se ugoji, a ne sme da smrša više ni grama", navodno kažu holivudski nutricionisti. Šta vi mislite, da li je Amal previše mršava? 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna