Pre nego što krenete iz kuće, pogledajte se još jednom u ogledalo i skinite jednu stvar sa sebe. Ovo pravilo mode je primenjivala čuvena kreatoka Koko Šanel, učeći žene da se ne kinđure previše.

Svedena elegancija je veština u odevanju koja se ne uči baš tako lako. Amal Kluni je jedna od retkih žena koja njome besprekorno vlada, a to je pokazala i juče u Londonu.

U pratnji svog supruga Džordža Klunija, pojavila se na crvenom tepihu Kraljevskog pozorišta u kombinezonu u modernoj "toup" boji.

amal kluni dzordz kluni 0776438834-min.jpg
Profimedia 

Zanimljive široke nogavice sa po jednom faltom "u susret" na samoj sredini čine ovaj model pogodnim zamo za dame sa izuzetno vitkom figurom. Porub pada tako nisko da se malo vuče i po podu, uprkos salonkama sa visokom petom koje je Amal obula. Kombinezon je ne samo modni hit, već i interesantna savremena alternativa večernjoj haljini.

Raskošna smeđa kosa je blago začešljana na levu stranu, kako bi otkrila efektnu viseću minđušu. Uz "pismo" tašnu tamnije "toup" boje, gospođa Kluni ima samo jedan jedini detalj na sebi - širi crni pojas od glatke, sjajne kože koji ističe njen vitak struk.

amal kluni dzordz kluni 0776291398-min.jpg
Profimedia 

Na Amal nema ni jarkog laka na noktima, ni narukvice, ni ručnog sata,  ni ogrlice. Nema čak ni najobičniji lančić oko vrata. Ako ga je slučajno i imala na sebi pred polazak, sigurno ga je skinula gledajući se u ogledalo još jednom. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna