Katarina Grujić ne krije da je ponosna što se ubrzo nakon rođenja deteta vratila u punu formu.

Leto je za nju ponovo radna sezona, ali je uspela da organizuje roditeljske obaveze tako da ništa ne trpi. 

Pevačica se smestila u porodičnoj kući u Crnoj Gori, pa joj je lako da svake večeri odlazi na nastupe. Pritom, za dete je obezbedila kompletnu pažnju i sebi omogućila da se lepo odmori tokom dana. Kako mnogi kažu, ima mnogo sreće što je nasledila luksuznu nekretninu. 

katarina grujic
Instagram / katarinagrujic.doll 

"Pre bih rekla da je srećnik moj tata koji je ovo napravio, pa tek onda ja koja sam nasledila", kazala je Katarina za "Kurir". "Mislim da je normalno da roditelji čine sve za svoju decu, ukoliko imaju mogućnosti. Tako ću i ja za svoju Katju", kaže pevačica.

Za razliku od turista, koji od jutra jure po plažama, njen dan počinje mnogo kasnije. "Ovde kasno počinju nastupi, oko pola dva ujutru, pa dok se to završi to je već sedam ujutru.

katarina grujic
Instagram / katarinagrujic.doll 

Onako mrtva skinem šminku, istuširam se, legnem, i ne ustajem pre 12, 13 časova. Ne mogu nikako pre da se probudim. Tu mi je Keti, zajedno klopamo, kupamo se, potom popodnevna dremka i spremanje za nastup", ispričala je Grujićka.

Ona koristi i svaku priliku da se pohvali lepom linijom koju je vratila ubrzo posle porođaja, pa pogledajte kako izgleda u galeriji slika.

Instagram / katarinagrujic.doll Uživa na moru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NEPOKOLEBLJIVA KATARINA GRUJIĆ: ISKRENOST, PORODICA I LETNJA ENERGIJA NA SCENI" Kurir TV