Kada su se Zorica Brunclik Miroljub Aranđelović Kemiša  upoznali, oboje su već bili ostvareni. Ona je iza sebe imala dva braka i troje dece, dok je Miroljub bio takođe razveden, a pre ljubavi sa Zoricom, dobio je dve kćerke. Iako mnogi veruju da je ljubav na prvi pogled ona koja traje decenijama, kod njih to nije bio slučaj. Uprkos početnim odbijanjima danas broje 30 godina srećnog braka.

"Uvek sam govorila da je Miroljub bolji čovek od mene, međutim sada u poslednje vreme mislim da sam ja bolji čovek od njega zato što je mene Bog nagradio njime! Kada dobijete takvu kompletnu ličnost, dobrog čoveka i čoveka na koga možete da računate, da se oslonite, da vam bude i mama i tata, muž, prijatelj i drug, ljubavnik i brat, e onda sam sigurno mnogo dobar čovek", rekla je pevačica i ispričala kako je počela njihova ljubavna priča.

"Mada moram da kažem da u početku, žargonski rečeno, nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, šmekerica koja je došla iz Nemačke, zgodan do bola, mada možda za moj ukus malo mršav (smeh). Jednostavno, videla sam da je neo ko je vredan pažnje i svestan sebe, ali mi je u početku ljubio ruku kao tetki, imao mlade devojka, a ja sam tad već bila starija. Nije mu padalo na pamet da se veže za ženu koja ima troje dece",  prisetila se u emisiji "Iz profila" Zorica i ispričala kako je osvojila Kemiša.

"Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem", objasnila je Zorica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna