Glumac Aleksandar Srećković Kubura (50) i fitnes instruktorka Marija Savić Srećković u braku su bili više od dve decenije i imaju dva sina - Aleksu i Vanju, među kojima je razlika 17 godina. Porodičnu idilu narušila je glumčeva preljuba - 2015. godine u javnost je dospela informacija da je Kubura prevario suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina.

Oni su se upoznali na snimanju jednog studentskog filma, gde je Petra, koja je tada još uvek studirala, bila organizator, a nakon toga su nekoliko puta viđeni zajedno u javnosti.

"Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube", ispričala je tada za medije Petrina drugarica.

Najveće preljube na javnoj sceni Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković
ATA Images/Antonio Ahel 

"Brak između Marije i Kubure, koji je bio u krizi, dodatno je uzdrman zbog njegove afere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa", pričao je tada za "Kurir" izvor koji je bio dobro upućen u život sada već bivših supružnika.

"Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši", rekla je tada Petra za "Blic".

Četiri godine kasnije, Marija Savić Srećković uslikana je kako u kafiću razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim muškarcem.

"Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome", rekla je fitnes instruktorka tim povodom za "Blic".

Razvod Marije Srećković i Aleksandra Kubure
Instagram/Marija Srećković-Savić 

Brak Marije i Kubure zatim je okončan razvodom, o čemu je glumac nakon toga govorio za medije.

"Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim, i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe. Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije", rekao je za magazin "Story".

Aleksandar Srećković Kubura poslednjih godina sve više vremena provodi u selu Ratina nadomak Kraljeva, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kubura.kubura Aleksandar Srećković Kubura

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

O devedesetim godinama u Beogradu MONDO/Uroš Arsić