Kanadski premijer Džastin Trudo i njegova žena Sofi se razvode posle 18 godina braka. Njih dvoje su ovo najavili na svom Instagram nalogu.

Objavili su zajedničku izjavu u kojoj ističu da je do odluke došlo nakon "mnogih teških razgovora o važnim temama".

Par Trudo ističe da će porodica očuvati "bliske veze i duboku ljubav i poštovanje, kako jednih prema drugima, tako i prema svemu što su stvorili i što će nastaviti da stvaraju".

dzastin trudo 0505810938-min.jpg
Profimedia 

Prema izjavi koju prenosi CBC, bračni par Trudo je potpisao i pravni sporazum o razilaženju.

U Kanadi je neophodno da prođe godinu dana od rastave bračnih partnera pre nego što mogu da se razvedu. Jedini osnov po kojem je moguće obaviti razvod brže jeste ako se jedan od partnera okrivi za preljubu ili okrutno postupanje.

Što se tiče dužine trajanja samog statusa rastavljenog para, ona je neodređena. Tako bračni par može biti rastavljen koliko god hoće, a jedini zakonski razlog zbog kojeg se mora tražiti razvod jeste želja jednog od partnera (ili oboje) da sklope novi brak s nekim drugim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

"POJAVLJUJEM SE U MEDIJIMA SAMO KADA IMAM NEŠTO PAMETNO DA SAOPŠTIM" Jovana Pajić otvorila dušu: Ovakva je situacija nakon razvoda Kurir televizija