Proslava rođendana male Tare, ćerke Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, već je nekoliko dana tema medijskih napisa.

Pričalo se dosta o haljini koju je obukla pevačica, a govorilo se i da je zakasnila na slavlje, dok je Rasta privukao pažnju novom frizurom.

Poznati reper je odlučio da odseče dredove koji su mu bili zaštitni znak tokom karijere. Kratka kosa mu je potpuno izmenila fizionomiju, a priča se da Rasta planira i da ide transplantaciju budući da su mu zalisci prilično visoki.

stefan djuric rasta-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ana i Rasta su se na rođendanu svoje devojčice srdačno pozdravili, što je mnogima delovalo kao dobar znak. Da sve bude još zanimljivije, pevačica je objavila na svom Instagramu fotografiju bivšeg muža uz sliku pokojnog oca. 

ana nikolic objavila rastinu sliku-min.jpg
Instagram / ananikolicofficial 

Poruke su potpuno kontradiktorne: dok je ispod slike napisala "Moje su ruke... moje je sve, cvalo i listalo... zbog nje... ", uz objavu je pustila pesmu "Ličiš na moga oca, iste je užasne stvari mojoj majci radio... "

Jedni kažu da je Ana spremna da se pomiri s Rastom ako bi on to želeo, dok drugi misle da je objava izraz nekog trenutnog raspoloženja. Šta vi kažete? Više Aninih slika pogledajte u galeriji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna