Nekadašnja članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević nerado govori o privatnom životu. Pevaćici već sedam godina cvetaju ruže sa izabranikom kog ne želi da predstavlja javnosti.

"Ljubav je najlepša tako kad se krije i čuva za sebe. Daleko od očiju javnosti. Kao što sam uspela do sada. Lepo mi je. Ispunjena sam već dosta godina. Sad je sedma već", rekla je nedavno Ksenija koja je sada ipak dozvolila javnosti da vidi delić njene intime. Napravila je izuzetak i pokazala fotografiju prvog dečka.

"To je moja prva ljubav, slika je malo isprljana jer sam je često bacala. Ovo je moja baka sačuvala, inače je slika sa male mature. Tada sam izvukla neke pramenove i haljina mi je imala neke nabore koje nisa želela, a sve je to na kraju ispalo kako je moralo", rekla je ona na Grand televiziji.

Ksenija je neko vreme bila u medijskoj ilegali, nakon što su joj se "skupili" brojni problemi.

"Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega, i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Pa štitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru", iskrena je bila pevačica, koja se tada posvetila i svom mentalnom zdravlju.

Još fotografija Ksenije Knežević pogledaje u galeriji ispod.

Instagram / ksenija.knezevic, Instagram / ksenijaknezevic.star Pevačica otvoreno o višku kilograma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ksenija Knežević Instagram