Nataša Marković (47) godinama je u srećnom braku sa novinarom Zoranom Ćirjakovićem, a u medijima je bez zadrške pričala o tome da li je ikada osećala pritisak okruženja zbog toga što još nije iskusila majčinstvo.

"Ne pritisak, više sam iskusila osude. Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: 'Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu'", priznala je Nataša jednom prilikom za magazin "Gloria".

Nataša Marković
ATA / Antonio Ahel 

Isto tako je, potpuno iskreno, govorila i o tome da li je srećna.

"U suštini svi se mi trudimo da budemo srećni. Niko nas ni kao male nije učio, čak nam ni roditelji nisu postavljali pitanje: 'E, da li si srećan?'. Oni naravno čine sve da budeš srećan i podrazumevaju ako završiš školu, imaš dobar posao, to donosi novac, da ćeš biti srećan. Ali te to niko ne pita. Tako da je to veoma lično pitanje i to je jedan individualni rad. Sreća nije nešto što ti je dato. Prosto moraš da radiš na tome da bi bio srećan. Stpljivo gradim sreću i dalje. To je gradivo koje mora stalno da se obnavlja. To je stvarno pitanje ličnog truda i rada na sebi", rekla je svojevremeno za "Blic".

Iako su glumica i njen suprug u nekim stvarima različiti, većinom dele ista interesovanja, što je, kako Nataša smatra, jedna od ključnih stavki za uspešan odnos dvoje ljudi i srećan brak.

"Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike", rekla je ranije za "Story".

Još fotografija Nataše Marković pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Nataša Marković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MNOGO MI JE LAKŠE DA SE SKINEM PRED KAMEROM NEGO DA ZAPLAČEM! Glumica iskreno o glumačkim izazovima večeras na Kurir televiziji Kurir