Dragana Mirković već više od dve decenije živi u austrijskoj prestonici. U dvorcu nadomak Beča, ona, njen suprug Toni i deca Marko i Manuela žive život iz sna.

Dragana često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života- druženje sa holivudskim zvezdama, luksuzna putovanja, večere u skupim restoranima. Luksuz u kom uživa nema razloga da krije, jer je sve u životu stekla pošteno, kako ističe.

"Ne plašim se da svima pokažem moj način života. Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima ni od medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam", rekla je Dragana za "Informer" nedavno, a sada je njena bivša saradnica otkrila kakva je Dragana zaista u svoja četiri zida.

Dragana Mirković slavi godišnjicu braka
Instagram/Dragana Mirkovic 

"Mnoge javne ličnosti sam imala prilike da upoznam i da sa njima sarađujem i mogu da kažem da nije zlato sve što sija", započela je svoje izlaganje ova dama i dodala:

"Samo četiri osobe sa naše estradne scene, bili to glumci, pevači, voditelji, reditelji i drugi poznati, su zaista vrlo pristupačni i srdačni prema ljudima koji ih slušaju, njihovoj publici.

"Na prvom mestu je Dragana Mirković koju sam upoznala 2014. godine na RTS- u kada smo radile neki projekat. Žena je toliko ljubazna i divna, zaista za nju imam samo reči hvale", istakla je bivša saradnica Dragane Mirković na popularnoj Tik-Tok platformi i pokazala njihovu zajedničku fotografiju.

Nekadašnja saradnica o Dragani Mirković
tik-tok/woltgirlserbia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dragana Mirković u hotelu Donalda Trampa instagram/dragana_mirkovic