Fudbalski as Dejvid Bekam ne može da zaspi ako sve u njegovom domu nije u savršenom redu. On živi u vili vrednoj  25 miliona funti u Holand parku u Londonu, koju su on i njegova supruga Viktorija kupili 2013. godine. S obzirom da u kući ima osam kupatila, sedam spavaćih soba, teretanu i spa centar nekadašnji fudbaler ima pune ruke posla.

"Imam opsesvno -kompulzivni poremećaj zbog kojeg sve moram da raspoređujem u prave linije i sve mora da bude upareno", rekao je Dejvid koji živi sa suprugom i troje dece.

"Tako dobro čistim kuću da nisam siguran da moja žena to dovoljno ceni, iskreno. Kada su svi u krevetu, ja idem okolo i uveravam se da je svuda sve uredno", rekao je za dokumentarac koji će se uskoro prikazivati na "Netfliksu" Dejvid, a onda dodao:

"Čistim sveće, prekidače za svetla vraćam na prvobitne položaje, pazim da je sve uredno. Mrzim da se probudim u neredu. Skidam vosak za sveće, čistim staklo", rekao je poznati Britanac koji ume da ustane tokom noći kako bi usisao tepih tako da ima savršene prave linije, kao fudbalski teren.

Kada putuje pre nego što se opusti u svojoj hotelskoj sobi, Dejvid sve prospekte i knjige stavlja u fioke. 

Takođe, smatra da bi Viktorija mogla da bude malo urednija, dok je ona supruga nazvala čudakom.

Viktorija Bekam uklonila tetovaže
Profimedia 

"On je jako, jako uredan, dok ja patim od bacilofobije pa sve mora biti čisto i dezinfikovano, ali sam jako neuredna. Moja soba je kao smetlište, šta možete?",  rekla je dizajnerka jednom prilikom.

Opsesivno-kompulzivni poremećaj, ili skraćeno OKP, je stanje mentalnog zdravlja koje uključuje uznemirujuće, nametljive, opsesivne misli i ponavljajuće, kompulzivne fizičke ili mentalne radnje, koje remete svakodnevni život. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna