Decenijama su žene gubile glavu za Goranom Bregovićem, a i on sam je umeo da zagolica maštu svima najrazličitijim izjavama.

Tako je jednom prilikom kazao kako je već sa 17 godina video više nagih dama nego svi njegovi vršnjaci, a ispostavilo se da je u pozadini bio svirački angažman u jednom striptiz baru.

Već u to vreme se zaljubio u izvesnu Jasenku koja će mu roditi prvu ćerku, Željku, ali muzičar je nastavio da živi momačkim životom.

Njegovo "Bijelo dugme" je bilo pravi magnet za devojke, a mediji su ipak beležili samo one dame koje su "pale" na Bregin šarm, a i same bile javne ličnosti.

Goran Bregović o roditeljima
Profimedia 

Tako je glumica Maja Sabljić priznala da joj je bio neodoljiv, mada deset godina stariji od nje. Za Alku Vujicu se vezuje priča kako je Goran - tada mladoj novinarki - kazao: "Nisi ti došla radi intervjua nego da se udaš". Šta je sve bilo između njih, ostaje da se nagađa, ali uveliko se pričalo da je njoj posvetio pesmu "Pediculis pubis" zbog čega je Alka pobesnela.

Treba priče uvek uzeti "sa zrnom soli", naravno. Tako je, navodno, često odlazio kod Lepe Brene dok je kao devojka živela u Novom Sadu. Uvek sa cvećem, vinom i skupom bombonjerom u rukama. Sa čuvenom manekenkom Ljiljanom Ticom je ostao čak pune dve godine.

Goran Bregović o roditeljima
Profimedia 

Brega se, kažu, prema svima ponašao kao džentlmen, ali je samo jedna uspela da ga odvede pred matičara - lepa Sarajka Dženana Sudžuka.

U braku koji traje od 1993. godine, Goran i Dženana su dobili tri ćerke, Emu, Unu i Lulu. One žive s majkom u Parizu, a zahvaljujući rođendanskoj čestitki jedne od njih vidimo i kako je ona izgledala u mladosti.

118215_dzenana-bregovic-instagram-1_iff.jpg
Instagram / lulu.breg 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Goran Bregović otkriva kako se oseća nakon pada Kurir