Danas odgovore možete svuda pronaći... A najbolji način jeste da odvojite za sebe makar 5 minuta i potražite mir uz neku knjigu. Svakako je uvek dobro da sebi posvetite kvalitetno vreme, tako što ćete raditi ono što vas ispunjava i usrećuje. Bilo šta da vas tišti, knjiga je uvek tu za vas kao pravi izbor!

1 knjiga.jpg
Promo 

Kako da privučete sreću - Džozef Marfi

Motivacioni pisac i učitelj Džozef Marfi pokazuje nam koliko je jednostavno dosegnuti život kakav želimo i zaslužujemo. Ova dragocena knjižica daće vam snagu i nadu, pomoći će vam da se oporavite od prošlogodišnje krize i dočekate budućnost s mirom i radošću. Klikom OVDE možete naručiti knjigu po ceni od 580 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Srećan novac - Ken Honda

2 knjiga.jpg
Promo 


Naučite kako da se prema novcu odnosite kao prema rado viđenom gostu, dopuštajući mu da dolazi i odlazi s poštovanjem i bez ljutnje; shvatite i poboljšajte emocionalnu finansijsku inteligenciju; razbijte mit o oskudici i prihvatite proces davanja novca, a ne samo primanja. Najpoznatiji japanski guru za lični razvoj kroz ovu knjigu nas uči  kako da dosegnemo duševni mir kada je u pitanju novac. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 740 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Odgovor je u vama - Lujza Hej

3 knjiga.jpg
Promo 

Na ovim stranama verovatno ćete naći i aspekte svog života. Kako nam autorka kaže, ona veruje da  da nam čitanje o tuđim izazovima i težnjama omogućava da sebe i svoje probleme sagledamo iz drugačijeg ugla. Nešto što smo naučili od drugih ponekad nam pomaže da uvedemo promene u svoj život. Nada se da ćete, zahvaljujući ovoj knjizi, shvatiti da i sami imate u sebi snage za promenu i otkrivanje svojih rešenja – to jest da potražite odgovore koji su u vama. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Život ispunjen svetlošću - Dr Džejkob Izrael Liberman

4 knjiga.jpg
Promo 

U knjizi Život ispunjen svetlošću dr Džejkob Izrael Liberman povezuje naučna otkrića i svoju kliničku praksu i iskustva da bi nam pokazao kako nas ta blještava inteligencija koju nazivamo „svetlost” bez napora vodi ka zdravlju, radosti i životu ispunjenom smislom. Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

Put ka zdravlju - Abi Vin

5 knjiga.jpg
Promo 

Knjiga Put ka zdravlju divan je, temeljan i praktičan vodič koji će nam pomoći da otpustimo sve one teške energije koje nas sprečavaju da uživamo u životu. Ona predstavlja izvrstan izbor za sve one koji su posvetili život tome da svojim prisustvom svet učine boljim mestom.  Klikom OVDE naručite knjigu po ceni od 880 rsd ili pozivom na broj 011/442-05-02.

* Klikom OVDE možete pogledati celokupnu ponudu raznovrsnih knjiga i popularnih naslova!

Tekst: Promo

** Poštarina je besplatna za iznos preko 2.000 dinara.