Tijana Stoisavljević, voditeljka TV "Pink", pre dva dana se porodila i na svet donela devojčicu, a mama i beba danas su napustile porodilište. 

"Osećam se super, kao što možete i da primetite. Sve je prošlo tako brzo. Zahvaljujem se svima u bolnici Dragiša Mišović. Mislila sam da će biti nekih problema, s obzirom na to da je prvi porođaj u pitanju, ali na svu sreću nije", rekla je voditeljka za "Pink.rs".

Tijana je sada otkrila i koje ime su ona i njen suprug, fudbaler Mihailo Milutinović, odabrali za naslednicu. 

"Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sam navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat jer je tako i kod mene i kod Mihaila u porodici", objasnila je, te dodala šta će prvo uraditi kada dođe kući:

"Ostaviću Mihaila i Kiaru da imaju svoj momenat. Ja sam sa njom već dan i po, tako da će se sada malo oni družiti. Ja ću se za to vreme istuširati."

Ime Kiara je žensko ime latinskog porekla sa značenjem "providan", "jasan", "sjajan", "poznat".

Tijana Stoisavljević
Instagram / tijana.stoisavljevic 

Tijana i Mihailo venčali su se 2019. godine, a voditeljka je prošle godine otvoreno govorila o tome da su ona i njen suprug dugo trpeli osude zbog toga što nisu imali dete.

"Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada smo napokon na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka", ispričala je tada voditeljka.

Još fotografija Tijane Stoisavljević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tijana.stoisavljevic Tijana Stoisavljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Tijana Stoisavljević Instagram/tijana.stoisavljevic