Tekst: Promo

Zabava i opuštanje za celu porodicu! Zapamtite ovo leto po prelepim zajedničkim trenucima!

Bestway bazen - igraonica - Lava Lagoon je idealna zanimacija tokom letnjih dana za najmlađe.

1. bazen.jpg
Promo 

Odlikuje ga kapacitet od 208 litara sa integrisanim odvodnim ventilom. Dodatnu udobnost pruža vazdušno dno bazena. Poseduje i bočni vodeni jastuk. Bazen je napravljen sa čvrstim prethodno testiranim vinilom i dolazi sa sigurnosnim ventilima, jastučićima na podu i veznim užadima. Prskalica za vodu se aktivira jednostavnim pričvršćivanjem na vrtno crevo.
Dimenzije (ŠxVxD) iznose 265 cm x 265 cm x 104 cm.

OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Bazen Bestway Steel Pro je veliki, okrugli bazen sa kapacitetom od 4678 l i dimenzija 305 x 76 cm. Ima filter pumpu sa kapacitetom od 1249 l. Izrađen od kvalitetnog PVC-a i poliestera, i ima snažnu čeličnu konstrukciju. Unutrašnjost je ukrašena premazom sa efektom mozaika.

2. bazen.jpg
Promo 

Najvažnije je izabrati prikladno mesto za vaš bazen PRE punjenja vodom. Korito mora biti postavljeno na ravnu (po mogućstvu betonsku) podlogu, očišćenu od kamenčića, korova i drugih predmeta koji bi mogli oštetiti korito. Pažljivo koristite hemikalije za održavanje čistoće vode. Koncentrovani hlor može oštetiti materijal bazena. Preporučuje se korišćenje prostirke koja će pomoći pri zaštiti površine bazena od oštećenja.

Poručite ovaj bazen za totalno uživanje OVDE ili pozovite 011/4420-502.

Bazen Bestway Steel Pro MAX je fantastičan porodični bazen specijalno dizajniran da izdrži zabavu u bazenu više godina.

bazen1.jpg
Promo 

Zidovi bazena izrađeni su od DuraPlus materijala ojačanog jezgrom od poliesterske mreže i dva sloja PVC-a visokog profila, koji obezbeđuju vrhunsku čvrstoću i izdržljivost. T-konektori prilagođeni kalupu sprečavaju koroziju metala na metalu. Bazen sa prelepim otiskom koji dodaje teksturu i bogatu plavu boju unutrašnjoj oblozi. Lako se rastavlja kada se priprema za vansezonsko skladištenje.

OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.