Tijana Stoisavljević, voditeljka TV "Pink", porodila se danas i na svet donela devojčicu. Lepe vesti na društvenim mrežama podelila je njena koleginica Mina Naumović, sa kojom sarađuje u okviru emisije "Amidži šou", a odmah su usledile brojne čestitke.

"Stigla nam je devojčica! Čestitam ljudići", napisala je na Instagramu Mina, voditeljka i devojka Ognjena Amidžića.

Tijana je naslednicu dobila sa svojim dugogodišnjim izabranikom, fudbalerom Mihailom Milutinovićem, sa kojim je u ljubavi ukupno 11 godina, a od 2019. godine su u braku.

Voditeljka je prošle godine otvoreno govorila o tome da su ona i njen suprug dugo trpeli osude zbog toga što nisu imali dete.

"Mi smo par već deset godina. Svakog dana naizlazim na osude zbog čega nemamo decu još uvek. Smatram da neko nije manje čovek ukoliko nema decu. Neko mozda ne želi, a neko možda ne može da ima dete i takva pitanja i osude su jako ružne. Kad smo mi u pitanju, nikada nismo bežali od toga da budemo roditelji, naprotiv. To je nešto što će biti kruna naše ljubavi. Od početka naše veze Mihailo je živeo u inostranstvu, a ja sam zbog posla bila na relaciji ovde pa kod njega. Nismo želeli da dete maltretiramo i da dete bude odvojeno od njega zbog mog posla. Sada smo napokon na jednom mestu i spremni za dete. Imamo isto viđenje o tome kako roditeljstvo treba da izgleda. Oboje smo strogi i trudićemo se da od deteta napravimo vaspitanog i dobrog čoveka", ispričala je tada voditeljka.

Tijana i Mihailo 2021. godine prošli su kroz težak period, kada je fudbaleru zbog zdravstvenih problema život visio o koncu.

"Moj muž je usled loše operacije u Gruziji bio životno ugrožen. To su te neke tihe bitke koje smo vodili u naša četiri zida i zahvaljujući našem najboljem doktoru, Mihailu je prst spašen, ali je i pobedio bolničku bakteriju od koje je bio životno ugrožen. O porazima ne bih pričala, jer pobede su uvek važnije", rekla je ona krajem te godine za "Pink".

Još fotografija Tijane Stoisavljević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tijana.stoisavljevic Tijana Stoisavljević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Tijana Stoisavljević Instagram/tijana.stoisavljevic