Nekadašnja članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević priznaje da nije bila zadovoljna svojim izgledom i viškom kilograma koji joj se nakupio u prethodnom periodu, zbog čega je odlučila da počne redovno da trenira i da promeni način ishrane. Iako joj je u početku bilo teško, rezultati koje je počela da primećuje dali su joj motivaciju da nastavi.

"Trenira se svaki drugi dan. U jednom momentu sam se mnogo ugojila i rekla sam sebi 'ne mogu više ovako, jer više ne mogu ni u jedan kostim da stanem' i onda sam krenula u teretanu i rekla 'sve se može'. Bilo mi je teško isprva, ali... moraš da se odrekneš hrane, ne večeram ništa", ispričala je pevačica na "Kurir" televiziji.

Ksenija je neko vreme bila u medijskoj ilegali, nakon što su joj se "skupili" brojni problemi.

"Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega, i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Paštitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru", iskrena je bila pevačica, koja se tada posvetila i svom mentalnom zdravlju.

"Brinula sam i mislim da uopšte nije više tabu pričati o tome. Smatram da je to neophodno", objasnila je.

Na ljubavnom planu, međutim, nije bilo problema. Kseniji već sedam godina cvetaju ruže sa izabranikom kog ne želi da predstavlja javnosti.

"Ljubav je najlepša tako kad se krije i čuva za sebe. Daleko od očiju javnosti. Kao što sam uspela do sada. Lepo mi je. Ispunjena sam već dosta godina. Sad je sedma već", zaključila je.

Još fotografija Ksenije Knežević pogledaje u galeriji ispod.

Instagram / ksenija.knezevic, Youtube/Printscreen/Hurricane Pevačica otvoreno o problemu sa kilogramima i štitnom žlezdom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

POŽURILA SAM SA PRVOM PESMOM, POSLE SAM BRINULA O MENTALNOM ZDRAVLJU! Ksenija iskreno za Kurir TV: Previše sam se ugojila  Kurir televizija