Novinarka i voditeljka Duška Jovanić od kada se pojavila na domaćoj sceni plenila je pažnju svojim izgledom, ali i stavom. U svojoj profesiji bila je jedna od najboljih, a mnogi poznati muškarci svojevremeno su žudeli za njom.

Za Dušku je vreme, po svemu sudeći, odavno stalo. Titulu "najbolje noge srpskog novinarstva“ koja joj je odavno dodeljena i dalje zasluženo nosi. Na pitanje kako održava dobru formu svojevremeno je odgovorila:

"Zvuči poznato, ali pali, štrikam pešaka kad god mi to vreme dozvoljava. Hodanje, osim što fenomenalno zateže noge, vraća seksi držanje, a i pruža šansu da sretnete osobe na koje ste možda zaboravili. Na kraju dana, kada se namestim da gledam vesti, zakačim tegove i radim vežbe, a nedeljom se popnem na stari dobri steper koji ostalim danima skuplja prašinu u spavaćoj sobi. Naravno, pomažu i masaže, ledeni tuš i kreme za telo kako bi koža izgledala skuplje i bolje od bilo koje glamurozne krpice", rekla je novinarka koja svojim tekstovima i pojavom intrigira javnost godinama. Često je porede sa Keri Bredšo, a jednom prilikom je otkrila da li joj to prija.

Duška Jovanić privatni život
ATA Images / Marija Mladjen 

"Toliko puta sam čula da živim u nerealnom svetu pa mi to simpatično poređenje sve češće deluje kao ozbiljna zamerka. Ono obično znači da se ne suočavam sa činjenicama. Da, nisam se udala i rodila decu, ne razmišljam previše šta će drugi reći i, što je najgore, nisam se pomirila sa sudbinom.

Ispada da ja ne shvatam da život u siromašnoj Srbiji nije fensi serija. To mi je jasno koliko i svakoj namučenoj ženi, ali šta mogu kada, da bih sav taj tranzicioni bedak lakše podnela, ponekad nešto izrežiram. Dodam prstohvat romanesknog zapleta i melodrame. Uostalom, to mi je i posao. Profesionalno se bavim pisanjem, i pokušavam da od toga živim, pa je normalno da se borim za svakog novog i mlađeg čitaoca. I tako ću do kraja. Uostalom, ni Keri nije savršena, ali ume da se šali na svoj račun i zna kako joj je u glavi. S druge strane, nije lako “glumiti” napirlitanu singl curu kada sve moje drugarice, koje su ostale u Srbiji, već imaju unuke. Pošto još moram tržišno da se dokazujem, praviću se da se to nije desilo", rekla je za Hello! tada Duška.

Izvor: Lepa&Srećna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Vežbe od 5 minuta za mršavljenje ruku TikTok/ blogilates