Bol za bratom je jedan od najtežih, a upravo njega je doživeo Dženan Lončarević. Popularni pevač veoma retko govori o svom privatnom životu, ali je porodična tragedija bila povezana i sa njegovim profesionalnim angažmanom.

"Dogodilo se da imam ugovoren nastup samo dvadeset dana nakon bratovljeve smrti", ispričao je Lončarević. Bio je to doček 2009. godine i Dženan nije želeo da ostavi publiku bez dogovorenog nastupa.

Odrastao u muzičkoj porodici, najmlađi Dženan je sve naučio od svoje braće - najstarijeg koji je svirao gitaru i srednjeg, prerano preminulog koji je svirao bubnjeve. 

dzenan loncarevic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Izašao sam na binu te, novogodišnje noći", seća se Lončarević "i pevao publici cele noći, nasmejan, da im napravim atmosferu", kaže veliki profesionalac. 

"Sam Bog zna kako je meni bilo te noći i koliko mi je bilo teško. Ali sam izašao da otpevam, jer svima onima koji su želeli da uživaju uz moje pesme sam dugovao to", priznao je Lončarević. 

On kaže da ne voli da priča tužne priče i da ga ljudi sažaljevaju. "Izgubio sam i oca kada sam imao samo 14 godina, ali tuga je samo moja i ja je ne delim ni s kim", kazao je pevač jednom prilikom. "Samo sreću delim sa svima."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

DŽENAN LONČAREVIĆ O SVOJOJ NOVOJ PESMI: Muzika je moj život Kurir televizija