Mlada glumica Miona Marković pre tri godine diplomirala je na FDU, a u dosadašnjoj karijeri imala je, kako kaže, burne periode. Uz nju su u tim trenucima uvek bili članovi porodice, ali i sadašnji suprug, reditelj David Alić, za kog se udala pre nešto manje od dve nedelje.

"Bilo je raznih turbulencija, ali nisam želela da odustanem od svojih nazovi snova. Uvek sam se vodila intuicijom. Kritičari se menjaju kroz život, ali moj brat Vukan mi je celog života najveća podrška, kao i suprug i tetka. Imam sistem podrške. David je uvek iskren, to je uvek normalno", rekla je glumica za "Blic" i dodala:

"Želela sam ovim da se bavim, ali šta će da se desi, ne znam. Nisam bila fan određenih glumaca, koliko fan glume. Volim ih, poštujem, divim im se, postoje određeni kojih bi se plašila, ali na kraju i njih sretneš."

Miona Marković o mužu i poslu
Foto: Zorana Jevtić, Youtube Author: Zorana Jevtic Copyright: @Zorana Jevtic Description: STARS Snimanje serije Zigosani u reketu. Na fotografiji Miona Markovic Software:Adobe Photoshop CC (Windows) Created: 2018:07:26 21:20:20

Miona je priznala da postoje određene starije kolege od kojih strepi, jer pored njih oseća veliku odgovornost.

"Imala bih tremu da radim sa Jasnom Đuričić. Imala sam tremu od Anite Mančić u pozorištu. Sa jedne strane si presrećan jer učiš od njih, a sa druge strane misliš da možda ne možeš to da ispratiš, a zapravo te takvi ljudi inspirišu", objasnila je.

Miona smatra da je trema sasvim normalan deo javnog posla.

"Trema je sastavni deo ovog posla, vremenom bude lakše, ali je ona uvek tu. Bio bi problem da je nema", iskrena je mlada umetnica.

Podsetimo, Miona i David svadbu su organizovali u Pirotu, odakle je reditelj rodom, a na veselju su bili ispoštovani brojni tradicionalni običaji. Par se prethodno verio u januaru ove godine, tokom putovanja po Italiji.

Neke od fotografija sa venčanja Mione Marković i Davida Alića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / meseceva_kcii Venčanje glumice Mione Marković i reditelja Davida Alića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Miona Marković o Borisu Komneniću Kurir televizija