Glumica Miona Marković često na Instagramu sa svojim obožavaocima deli lepe vesti iz privatnog života. Sada je objavila jednu prelepu vest. Njen dečko David Alić zaprosio ju je, a ona je oduševljeno rekla da. Naime, par je otputovao na jezero Komo, a ovaj odmor pamtiće kao najlepši u životu. Reditelj je glumici poklonio prsten, a ona je je ovaj radosni trenutak podelila sa svima.

"Rekla sam 'BIH, hoću, AAA!' da ću reći DA!'", napisala je presrećna Miona koja je vezu sa Davidom potvrdila zajedničkom fotografijom sa sa Exit festivala. 

Miona je nedavno otvoreno govorila o svojim nesigurnostima, otkrila da nije bila zadovoljna svojim izgledom, da nije u potpunosti volela svoje telo, zbog čega je dugih 10 godina bila na mukotrpnim dijetama i borila se da zavoli sebe.

"Bila sam grozno, godinama. Ja sam svoje telo mrzela do te mere da sam se samokažnjavala 10 godina nenormalnim dijetama, koje su uticale na moje hormone i na svašta nešto. Nisam bila zadovoljna svojim izgledom iako ja tada, objektivno gledano, nisam izgledala mnogo drugačije nego sada. Prihvatala sam svoje telo od pupka na gore, a od pupka na dole nikako. Smatrala sam da mi je taj deo tela u lošoj fazi, ali je ta loša faza trajala 10 godina, tako što sam ja svoje telo mučila, izgladnjivala. Išla sam na razne detokse, jela sam banane sedam dana, bila sam na keto ishranama i trenirala dva i po sata dnevno, onda sam izgubila menstruaciju pa sam zeznula sve svoje hormone. Doktorka mi je rekla da ću, ako tako nastavim, imati problem da zatrudnim jednog dana", rekla je Miona koja je problem rešila psihoterapijom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna