Pevačica Sara Jovanović, poznatija pod umetničkim imenom Sara Jo, poslednje dve godine uživa u ljubavi sa plesačem i koreografom iz Slovenije Žigom Sotlarom, a emocije su se rodile iz prijateljstva.

"Ne bih mogla da zamislim da budem sa osobom koja nema razumevanja za moj posao. Znatno olakšava to što je Žiga plesač i koreograf koji dobro poznaje svet muzike, performansa i odricanja koji taj svet donosi. Prvenstveno smo bili saradnici, zatim prijatelji i tek posle nekoliko godina emotivni partneri. Nikada ranije mi se nije desilo da se iz prijateljstva rodi ljubav, a to je predivno s obzirom na to da smo preskočili tu fazu upoznavanja i preispitivanja ko je ova osoba i šta želi od mene. Dve godine kasnije uživamo u ljubavi i stvaramo zajedno", ispričala je pevačica za "Alo".

Iako se šuškalo da planiraju venčanje, Sara kaže da o "ludom kamenu" još ne razmišljaju.

"Za sada nema ni kamena, ni 'ludog kamena'. Uživamo u ljubavi i ne opterećujemo se brakom", istakla je.

Sara je iskreno priznala i da sebe još uvek ne vidi u ulozi majke, te da će za to doći vreme kad ostvari još neke ciljeve koje je sebi zacrtala.

"U ovom trenutku ne mogu da zamislim sebe kao majku, što ne znači da se to neće promeniti. Oko sebe imam najdraže prijateljice koje su osnovale porodice, sjajne su u tome, i pored toga uspevaju da briljiraju u poslu. Kažem da su legendice i da to tako lako izgleda kada posmatram njihovu organizaciju da i sama poželim da sledeći dan sve to završim. Za sada imam još neostvarenih ciljeva, i biće vremena za porodicu onda kada budem mogla potpuno da se posvetim tome. Volim osećaj da sam potpuno posvećena svemu što radim, a porodica je najznačajnija svakome od nas", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Sare Jo pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SARA JO PRVI PUT O NEPOZNATIM DETALJIMA IZ SVOG ŽIVOTA ZA REALNU PRIČU! Kurir