Proslavljeni košarkaš i trener Aleksandar Saša Đorđević još kao tinejdžer zaljubio se u svoju sadašnju suprugu Aleksandru Seku Đorđević, koja ga je osvojila na prvi pogled. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja - Saletovog kolege Nebojše Ilića, koji je Sekin školski drug.

"Često sam dolazio sa društvom u kafić na Vračaru, gde sam jedne večeri video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i, pošto smo razmenili poglede i osmehe, upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme sa Partizanom i reprezentacijom", priznao je svojevremeno Đorđević.

Saša i Seka u braku su 28 godina i imaju dve ćerke, Taru i Tesu.

"Decu učimo poštovanju, lepom ponašanju, da znaju da se druže sa svima, da budu nasmejane i uvek imaju lepu reč, da saslušaju, budu poslušne i, naravno, da imaju svoj stav", izjavio je svojevremeno slavni sportista, koji porodicu ne eksponira javno.

Naslednice popularnog para izuzetno su talentovane, kako za sport, tako i za umetnost i za strane jezike.

"Tara je počela da igra košarku, ali joj možda više prijaju tenis i plivanje, a dobra je i skijašica. Verujem da će Tesi košarka biti sport broj jedan. Još je mala, ali i ona već odlično skija. Obe lepo crtaju i odlično im idu jezici. Vole se, mada se ponekad i svađaju. Po karakteru su sasvim drugačije. Tesa je neviđeni borac, mora sve da vidi, voli da je u centru pažnje i vrlo je prodorna. Za razliku od nje, starija je stidljiva", ispričao je Saša jednom prilikom.

Porodica je za njega na prvom mestu, a poslovne i privatne obaveze godinama uspešno usklađuje.

"Imam fenomenalnu suprugu pored sebe, porodicu, prijatelje. A moj najveći uspeh u karijeri je da volim ono što radim, to je važno, a ne da radiš ono što voliš", rekao je Đorđević u jednom intervjuu za "Blic" i dodao:

"Čovek nekada mora da lične ambicije stavi po strani kako bi se posvetio onome što je najvrednije, a to su deca i porodica. Mislim da sam napravio dobar balans u čemu uživam."

Još fotografija Saše Đorđevića sa suprugom Sekom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Aleksandar Saša Đorđević i njegova supruga Seka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SALE ĐORĐEVIĆ NE BI NAPRAVIO PEŠIĆEVU GREŠKU! Falio nam je mangup poput Tea koji bi POLOMIO REKLAMU i sprečio poraz od Italije Kurir televizija