Kevin Spejsi se rasplakao u sudnici danas kad je proglašen nevinim po optužbi četvorice muškaraca da ih je seksualno uznemiravao.

Dvostruki oskarovac nije mogao da suspregne emocije i počeo je da jeca. Glumac slavi 64. rođendan, a optužnica se odnosi na period kad je bio umetnički direktor jednog pozorišta u Londonu. 

Punih šest godina je Kevin bio "proteran" iz Holivuda, a karijera mu se raspala u paramparčad. Iz jednog filma su ga bukvalno "isekli" tako što su izbacili njegove scene, a producentima serije "Kuća od karata" koji su ga otpustili morao je da plati 25 miliona funti. Samo advokati su ga koštali još milion.

kevin spejsi 0792084663-min.jpg
Profimedia 

"Izgubio sam sve za samo nekoliko dana", ispričao je Kevin kad ga je američki glumac Entoni Rep 2017. godine optužio za seksualno uznemiravanje kad mu je bilo samo 14 godina.

Spejsi je tada oslobođen bilo kakve krivice, ali je usledila lavina optužbi dvadesetak muškaraca, što u Americi, što u Velikoj Britaniji.

kevin spejsi 0792066887-min.jpg
Profimedia 

Pet godina je trajala istraga posle koje je podignuta optužnica, ali je Spejsi tvrdio da je jedini motiv optužbi "novac, novac i samo novac". Jedan od tužilaca je podneo zahtev da nadoknadu od pola miliona funti.

Kao svedoci odbrane su se pojavile mnoge ličnosti, uključujući i Kevinovog muža Dejvida Furniša i muzičkog superstara Eltona Džona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu kurir televizija