Predrag Rajković i njegova žena Ana su jednako popularni na Instagramu, pa se podrazumeva da će najlepše trenutke svog života podeliti sa oko pola miliona svojih pratilaca.

Upravo takav povod je i rođendan njihovog prvenca Relje koji je napunio četiri godine. Srećna mama je objavila čitavu seriju fotografija, ali ni tata nije odoleo iskušenju.

Njih dvoje su zajedno prošli kroz brojne životne izazove pa utoliko više umeju da cene lepe trenutke.

Ana i Predrag Rajković
Instagram/rajkovic__ana 

Tokom boravka u Francuskoj čak su dva puta bili na meti lopova koji su iz njihovog doma odneli sve što je bilo vredno. Tokom prošlog Svetskog prvenstva u fudbalu, bili su i žrtve velikog trača koji je doveo Anu u navodnu vezu s jednim Peđinim saigračem.

"Jači smo od svega", poručila je tada Ana. Za svog sina je organizovala fantastičnu dečju žurku, a pored bogatog posluženja i mnoštva torti, najviše zabave su doneli animatori maskirani u omiljene dečje likove. Zavirite u galeriju slika, pogledajte kako je to izgledalo.

Instagram / rajkovic__ana Mali Relja napunio četiri godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Rajković Ana  rajkovic_ana/instagram