Svaki stručnjak za finansije će vam reći da je za stabilnost budžeta dobro da imate neki "pasivan prihod". To je onaj priliv koji ostvarujete nezavisno od svog posla.

Za muzičare to može biti zarada od pregleda na Jutjubu, ali naše zvezde su svesne da karijera može da bude veoma rizična. Zato su se mnogi potrudili da obezbede dodatni izvor novca.

Za žene je tipično da se "bace" na modu ili kozmetiku. Tako je Mirna Košanin rešila da se upusti u modne vode, pa je otvorila butik. "Uvek sam volela modni dizajn, sama biram šta ću da obučem, a i moje koleginice vole moje modele", ispričala je jednom prilikom.

mirna kosanin 2-min.jpg
Instagram / mirna_kosanin 

Emina Jahović je, kao što je već poznato, posvećena kozmetici. Polako gradi svoj brend, ali ne zapostavlja ni muziku. I jedno i drugo joj odnosi dosta energije, pa kao samohrana majka nema previše slobodnog vremena.

Mia Borisavljević igra na "kartu" svog atraktivnog izgleda, pa je sa suprugom pokrenula privatni biznis otvarajući fitnes centre širom Srbije.

Katarina Grujić je, nakon sklapanja braka i rođenja deteta, odlučila da sa svojom sestrom pokrene privatni biznis. Kaća i njena sestra su se, kako piše Kurir, opredelile za ugostiteljstvo i u Kolašinu na obroncima planine Bjelasice sagradile su luksuznu kuću u planinskom stilu. Kako je pevačica nedavno izjavila, posao im cveta pa zbog toga planiraju da čitavu priču još prošire.

Srpski pevači uložili u dobar biznis
Instagram / katarinagrujic.doll 

Sloba Radanović je, kako piše Kurir, jedan od pevača mlađe generacije koji mnogo radi i dosta zarađuje. Nakon što se skućio i rešio stambeno pitanje, odlučio je i da zarađeni novac uloži u privatni biznis. Sloba je investirao blizu 300.000 evra u izgradnju restorana, a njegove kolege vrlo rado posećuju ovaj objekat i organizuju privatne proslave.

Milan Stanković se upustio u poslovanje sa kamionima u Čikagu, koje mu je trenutno glavni izvor prihoda. Alen Islamović u Bihaću ima plantažu, površine 25.000 kvadratnih metara, na kojoj uzgaja lešnike i hvali se da su veoma traženi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MIA BORISAVLJEVIĆ OTKRILA ZBOG ČEGA NE IZBACUJE PESME! Potom šokirala: Plašim se da mi ćerka ne ode u pevačice Kurir televizija